torstai 15. syyskuuta 2011

Liivatteeton Juustokakku


Tämän juustokakkureseptin bongasin netistä, valitettavasti ei ole hajuakaan mistä... :) Kuva on ollut koneella jo kauan, mutta löysin reseptin vasta tänään tuolta kaapin uumenista. Kakku oli erittäin herkullista, melkein amerikkalaisen kaltaista. Nauti !

Pohja :

150g Digestive keksejä
5 rkl voisulaa
2 rkl sokeria

Täyte :

400g Philadelphia tuorejuustoa
2,5dl sokeria
2 rkl Maizenaa
1 maustemitta suolaa
3 kananmunaa
3 keltuaista ( Yhteensä 6 kananmunaa, kolmesta vain keltuaiset )
1 dl vatkattua kermaa
Tilkka sitruunamehua
1,5dl sitruuna-bulgarian jogurttia


Näin se käy :

Laita uuni 175 asteeseen. Murskaa keksit tehosekoittimessa, lisää voi ja sokeri. Levitä voidellulle irtopohjavuoalle ( 24 cm < ) Paista 6-8 min. Anna jäähtyä. Nosta uunin lämpötila 225 asteeseen.
Sekoita kaikki täyteaineet keskenään. Puserra täyte siivilän läpi suoraan pohjan päälle. Paista 10 min. Laske lämpö 160 asteeseen ja paista vielä tunti. Kokeile että keskiosa on kiinteä ( tikulla ) ennen kakun pois ottamista. Jäähdytä ennen tarjoilua.

Nauttikaa!
Kakkuapina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti